Valideer uw Glassdoor-account | Glassdoor

Door onze Gedragscode blijft Glassdoor de meest betrouwbare site om uw droombaan te vinden

Valideer uw Glassdoor-account

bijgewerkt 25 september 2019

Wij verlangen van al onze leden dat ze hun account valideren. Deze controleprocedure helpt ons om de integriteit van de informatie op onze website te waarborgen.

Hoe kunt u uw account valideren:

Nadat leden zich hebben aangemeld voor een account, ontvangen zij een validatiemail van Glassdoor met de titel “Uw Glassdoor-account activeren".

• In deze e-mail worden twee opties geboden om uw account te valideren:

• Knop Account activeren.

• De link 'Account activeren'.

• Klik om uw account te activeren op Account activeren of kopieer en plak de verstuurde link in uw browser.

• Zodra u uw account hebt geactiveerd, wordt u omgeleid naar een bevestigingspagina.

Zo vraagt u een nieuwe activeringsmail aan:

Als u geen activeringsmail van Glassdoor heeft ontvangen, raden wij aan dat u eerst uw spam controleert om uit te sluiten dat de e-mail door uw spamfilters is geblokkeerd.

Als u geen e-mail in uw spam aantreft, kunt u een nieuwe activeringsmail aanvragen

• Opmerking: wij raden aan dat u 'noreply@glassdoor.com' in uw e-mailaccount aan uw lijst met goedgekeurde of veilige afzenders toevoegt.

Volg de stappen hieronder voor het aanvragen van een nieuwe activerings-e-mail.

• Meld u aan bij Glassdoor.
  • Klik op Een review schrijven rechtsboven op de pagina, alsof u een nieuwe review wilt toevoegen.

• Ga naar de sectie Activeer uw onbeperkte lidmaatschap.

• Klik op Heeft u uw activeringsmail nog niet ontvangen?

• Controleer in het vervolgkeuzemenu of u uw e-mailadres correct hebt ingevoerd.

• Klik op Activeringsmail opnieuw verzenden.

U kunt uw account ook valideren door u aan te melden bij een geldig sociaal netwerk dat aan hetzelfde e-mailadres is gekoppeld als uw Glassdoor-account (Google Plus of Facebook). Voor meer informatie verwijzen wij u naar ons Helpcenter-artikel Een account maken.

Het kan tot 30 minuten duren voordat u uw activeringsmail ontvangt. Als u na deze tijd uw activeringsmail nog niet heeft ontvangen, neem contact met ons op.