Sluit mijn Glassdoor account | Glassdoor
Helpcentrum | Glassdoor

Waarmee kunnen we u helpen?

Search

Door onze Gedragscode blijft Glassdoor de meest betrouwbare site om uw droombaan te vinden

Sluit mijn Glassdoor account

bijgewerkt 21 oktober 2019
U kunt op elk gewenst moment uw gebruikersaccount op Glassdoor sluiten. Voordat u uw account sluit, is het belangrijk om een paar factoren in acht te nemen:
  • Zodra u uw account sluit, kan dit niet ongedaan worden gemaakt. Ook kan uw gekoppelde e-mailadres niet worden hergebruikt om in de toekomst een nieuw account te maken. (Dit is van toepassing op alle Glassdoor-gebruikersaccounts inclusief een gratis werkgeversaccount.)
  • In plaats van uw account te sluiten kunt u er ook voor kiezen om u af te melden voor Glassdoor  e-mailberichten voor marketingdoeleinden of andere e-mailmeldingen, hierdoor kunt u in de toekomst nog steeds uw account gebruiken. Klik hier om uw instellingen voor e-mailberichten te  wijzigen.
  • U kunt uw sociale aanmeldingen (Google / Facebook) met Glassdoor verwijderen. Klik hier voor instructies.
  • Als u uw account sluit, worden alle bijdragen die u in het verleden heeft gedaan, van de site verwijderd en deze kunnen niet worden hersteld. U kunt nieuwe bijdragen aanmaken door een account te maken met een ander e-mailadres, u kunt geen van uw huidige inhoud ophalen als u ervoor kiest om uw huidige account te sluiten.
  • Als u een werkgeversaccount heeft, kunt u ervoor kiezen om uw werkgeverstoegang te verwijderen, maar uw Glassdoor-account (en uw eerdere werkgeversreacties) actief te houden. Als u dit wilt, neemt u dan contact met ons op.
Als u nog steeds uw account wilt sluiten (in de wetenschap dat dit niet ongedaan kan worden gemaakt), volgt u de onderstaande instructies:
  • Meld u aan bij Glassdoor
  • Klik rechts boven aan de pagina op het Glassdoor-profielpictogram.
  • Klik op Account in de vervolgkeuzelijst die wordt weergegeven.
  • Schuif naar onder aan de pagina Account.
  • Klik op Account sluiten.
  • Bevestig dat u uw Glassdoor-account definitief wilt sluiten door opnieuw op Account sluiten te klikken.
  • ​U ontvangt een bericht waarin staat dat uw account is verwijderd.
Als u nog steeds twijfelt of u uw gebruikersaccount moet sluiten raden we u aan uw gebruikersaccount open te houden. Op deze manier kunt u uw ervaringen delen met anderen en profiteren van het het lezen van andermans ervaringen. Bijdragen en feedback van leden maken Glassdoor een uniek en onvervangbaar hulpmiddel bij het zoeken van een baan!

Omdat we u graag willen helpen, heeft u altijd toegang tot onze blog, waarop voortdurend nieuwe artikelen worden geplaatst die nuttig zijn voor werkenden en werkzoekenden. Het zal altijd onze belangrijkste missie zijn om u te helpen bij het vinden van een baan die bij u past.

Ps: Let op:  wanneer u uw account sluit, heeft u niet langer volledige toegang tot salarissen, reviews en sollicitatiegesprekken en wordt inhoud die u heeft ingediend niet meer weergegeven op de site, maar wij behouden ons het recht voor om alle informatie te bewaren in one gesloten archieven die wij nodig achten om te voldoen aan onze wettelijke of reglementaire verplichtingen, geschillen op te lossen en onze overeenkomsten te handhaven. Raadpleeg ons Privacy- en cookiebeleid voor meer informatie.



 

Was dit nuttig?

Ja

Nee