Sluit mijn Glassdoor-account | Glassdoor

Sluit mijn Glassdoor-account

bijgewerkt 21 mei 2020

Het staat u vrij om uw Glassdoor-account op elk moment te sluiten. Voordat u dit doet, is het echter belangrijk om er rekening mee te houden dat alle bijdragen die u in het verleden hebt gedaan, van de site worden verwijderd en niet kunnen worden hersteld.

Enkele alternatieven die u kunt overwegen voordat u uw account afsluit zijn:

• U kunt zich eenvoudigweg afmelden voor Glassdoor marketing e-mails of andere e-mailwaarschuwingen, waardoor u in de toekomst nog steeds gebruik kunt maken van uw account.
  • U kunt uw sociale connecties verwijderen uit de verbinding met uw Glassdoor site login.
  • Als u een werkgeversaccount heeft, kunt u ervoor kiezen om uw werkgeverstoegang te verwijderen, maar uw Glassdoor-account (en uw eerdere recensies) actief te houden.
    • Als u dit wilt doen, neem dan contact met ons op voor hulp.

Als u nog steeds bezig bent met het afsluiten van uw gebruikersaccount, raden wij u aan deze open te houden, omdat u niets te verliezen heeft. U zult op zijn minst de mogelijkheid hebben om uw werkervaringen met anderen te delen en te profiteren van het lezen over de ervaringen van anderen. Deze ledenbijdrage uitwisseling is wat Glassdoor zo'n unieke en onvervangbare tool maakt in de zoektocht naar een baan!

Als u nog steeds uw account wilt afsluiten:

Als u uw Glassdoor account heeft aangemaakt door in te loggen via Apple, Facebook of Google, dan moet u deze stappen volgen om uw Glassdoor account af te sluiten.

1.  Koppel Apple, Facebook of Google los van uw Glassdoor-account.
    1. Zie ons artikel Mijn sociale connecties beheren voor gedetailleerde instructies.
  2. Gebruik het e-mailadres dat aan uw Apple-, Facebook- of Google-account is gekoppeld en volg de stappen om uw wachtwoord op Glassdoor te resetten.
    1. Zie ons artikel Mijn wachtwoord resetten voor gedetailleerde instructies.
  3. Meld u aan bij Glassdoor met het e-mailadres waaronder uw Apple-, Facebook- of Google-account staat en het nieuwe wachtwoord dat u hebt aangemaakt.
  4. Volg de onderstaande stappen om uw account te sluiten.

Sluit uw account af:

1. Log in bij Glassdoor.
  2. Klik op het Glassdoor Profiel-pictogram rechtsboven op de pagina.
  3. Klik op Account in het vervolgkeuzemenu.
  4. Scroll helemaal naar de onderkant van de Accountpagina.
  5. Klik op Account sluiten.
  6. Bevestig dat u uw account permanent wilt sluiten door uw wachtwoord in te voeren.
  7. Klik opnieuw op Account sluiten.
  8. U ontvangt een bericht dat uw account met succes is afgesloten.

Omdat we u hoe dan ook willen helpen, heeft u altijd toegang tot onze blog, die voortdurend wordt bijgewerkt met nieuwe artikelen die nuttig zijn voor zowel werkenden als werklozen. Het zal altijd onze nummer één missie zijn om u te helpen een baan te vinden waar u van houdt!

Als u uw account sluit, maar besluit dat u weer volledig toegang wilt krijgen tot onze site, neem dan contact met ons op om uw account opnieuw te activeren.

Opmerking: Wanneer u uw account sluit, heeft u niet langer volledige toegang tot salarissen, recensies en interviews, en alle inhoud die u heeft ingediend zal van de display op de site worden gehaald, maar we behouden ons het recht voor om alle informatie in een gesloten account in onze archieven te bewaren die we nodig achten om te voldoen aan onze wettelijke of reglementaire verplichtingen, om geschillen op te lossen en om onze overeenkomsten af te dwingen. Voor meer informatie kunt u ons Privacy & Cookiebeleid raadplegen.