Beheer sociale-mediaconnecties | Glassdoor

Beheer sociale-mediaconnecties

bijgewerkt 5 juni 2020

Alle Glassdoor-accounthouders hebben de mogelijkheid om in te loggen via Apple, Facebook of Google. Houd er rekening mee dat Sociale Connecties te allen tijde kunnen worden verwijderd in uw Accountinstellingen.

Om toegang te krijgen tot uw sociale connecties:

1.  Klik op het Glassdoor-profielpictogram.

2.  Klik op Account in het vervolgkeuzemenu.

3.  Uw sociale connecties staan bovenaan de pagina onder uw e-mailadres. U zult zien of uw Glassdoor-account verbonden is met Apple, Facebook of Google, en zo ja, met welk e-mailadres u verbonden bent.

Om een Social Connections toe te voegen:

1.  Klik op de link die zegt Log in with Apple, Log in with Facebook of Log in with Google.

Een sociale verbinding verwijderen:

1. Klik op het Glassdoor Profile-pictogram.

2. Klik op Account in het vervolgkeuzemenu

3. Klik op Verbinding verbreken naast de sociale verbinding die u wilt verbreken.

4. Als u de verbinding met Facebook of Apple verbreekt, moet u de onderstaande extra stappen volgen.

Om uw Facebook-verbinding te verwijderen:

1.  Als u verbinding maakt met Facebook, dient u Glassdoor ook te verwijderen van uw Facebook-profiel.

1. Verbreek de verbinding met Facebook op een computer:

1. Log in op uw Facebook.

2. Klik op Instellingen.

3. Klik op Apps en Websites.

4. Klik op Bekijk en bewerk naast de Glassdoor app.

5. Er wordt een pop-upvenster geopend. Scroll naar beneden en klik op Verwijderen.

2. Verbreek de verbinding met Facebook op een mobiel apparaat:

1. Log in op uw Facebook.

2. Ga naar Instellingen & Privacy.

3. Klik op Instellingen.

4. Klik op Apps en Websites.

5. Klik op Bewerken naast Inloggen met Facebook.

6. Selecteer de Glassdoor-app.

7. Klik op Bewerken

8. Klik op Verwijderen.

Om uw Apple ID-verbinding te verwijderen:

1.  Als u verbonden bent met uw Apple ID, moet u de verbinding ook van uw Apple apparaat verwijderen.

1. Verbreek de verbinding met Apple op een computer:

1. Log in op uw Apple ID-accountpagina.

2. Ga naar het gedeelte Beveiliging.

3. Ga naar Apps & Websites met Apple ID.

4. Selecteer Beheer.

5. Klik op de Glassdoor App.

6. Klik op Stop met behulp van Apple ID.

7. Klik op Stoppen met gebruiken.

2. Verbreek de verbinding met Apple op een mobiel apparaat.

1. Open de instellingenapp.

2. Tik op uw naam.

3. Tik op Wachtwoord & Beveiliging.

4. Tik op Apps met uw Apple ID.

5. Klik op de Glassdoor-app.

6. Klik op Stop met het gebruik van de Apple ID.

7. Klik op Stop met gebruiken.

Als u problemen hebt met het ontkoppelen van uw sociale connecties, neem dan contact met ons op.opnemen.