Mijn bijdrage bewerken of verwijderen | Glassdoor

Mijn bijdrage bewerken of verwijderen

bijgewerkt 12 juni 2020

U kunt uw bijdragen die u in de afgelopen 30 dagen bij Glassdoor hebt ingediend bewerken, tenzij de werkgever hierop heeft gereageerd of als deze als Nuttig zijn gemarkeerd. U kunt uw bijdragen verwijderen wanneer u maar wilt.

• Meld u aan bij uw Glassdoor-account. Een Glassdoor-account is vereist om reviews in te dienen bij onze site. Als u uw reviews hebt ingediend voordat het aanmaken van uw account was voltooid, hebben wij deze niet ontvangen.

• Klik op het Glassdoor-profiel icoon rechts boven aan de site.

• Klik in het vervolgkeuzemenu op Bijdragen.

• Klik links op de pagina op het type bijdrage dat u wilt bewerken of verwijderen.

• Klik op Bewerken om uw bijdrage aan te passen. Na het bewerken van de bijdrage klikt u op Opslaan. De status van uw review wordt gewijzigd in In behandeling. Uw bijdrage is pas beschikbaar op de site als de wijzigingen zijn gecontroleerd en goedgekeurd door het inhoudteam.

• Opmerking: als de optie Bewerken niet beschikbaar is, mag uw review niet worden bewerkt. U kunt alleen bijdragen bewerken die in de afgelopen 30 dagen zijn verzonden, niet als Nuttig zijn gemarkeerd door een ander lid van Glassdoor en hierop niet door de werkgever is gereageerd.

• Klik op Verwijderen om uw bijdrage te verwijderen.  Het kan tot 24 uur duren voordat uw bijdrage volledig van Glassdoor is verwijderd. Als uw review na 24 uur nog niet is verwijderd raden wij u aan uw internetcookies en geschiedenis te wissen.

• U kunt een nieuwe review indienen door rechtsboven op de startpagina op Een review schrijven te klikken op.
Beoordeel Statussen:
  • Goedgekeurd: De recensie is momenteel beschikbaar op de site.
  • Gearchiveerd: De recensie is niet langer beschikbaar op de site in een poging om verouderde of dubbele gegevens te verminderen.
  • In afwachting van de herziening: De herziening of werkgever wacht momenteel op goedkeuring door het Glassdoor-team.
  • Verwijderd: De review is niet beschikbaar op de site vanwege een schending van onze Community Guidelines of omdat niet voldaan is aan onze minimale eisen voor review-details.
  • Verificatie nodig: De beoordeling heeft een extra verificatie van u nodig. Om dit te doen, klikt u op Verificatie Nodig en u wordt naar een scherm met aanvullende aanwijzingen gebracht.