Glassdoor Berichtenservice | Glassdoor
Helpcentrum | Glassdoor

Waarmee kunnen we u helpen?

Search

Door onze Gedragscode blijft Glassdoor de meest betrouwbare site om uw droombaan te vinden

Glassdoor Berichtenservice

bijgewerkt 17 april 2019

Glassdoor voorziet u van Glassdoor Berichtenservice, een berichtenproxy in twee richtingen en een verbindingssysteem aan de gebruikers van onze Glassdoor-producten.  De Glassdoor Berichtenservice voorziet een verbinding tussen Werkgevers, met behulp van ons sollicitantmanagement-systeem, en sollicitanten via hun e-mail.  Gebruikers van de dienst kunnen naast gewone berichten ook cv's, sollicitatiebrieven en andere documenten verzenden.  

Wanneer u communiceert via de Glassdoor Berichtenservice, ziet u een e-mailadres met een @messaging.glassdoor.com-achtervoegsel.  De Glassdoor Berichtenservice toont echter de naam die is gekoppeld aan uw account of functie in het veld "Aan:" of "Van:". 


Houd er ook rekening mee dat de Glassdoor-berichtenservice afhankelijk is van de functionaliteit van externe providers en dat er technische vertragingen zouden kunnen optreden bij die e-mail-serviceproviders.  


Deze functie is bovendien gerelateerd aan het sollicitatie- en wervingsproces op Glassdoor en is niet gekoppeld aan reviews en / of ratings die door werknemers op Glassdoor worden gedeeld. 

Was dit nuttig?

Ja

Nee