Frauduleuze reviews | Glassdoor
Helpcentrum | Glassdoor

Waarmee kunnen we u helpen?

Search

Frauduleuze reviews

bijgewerkt 17 oktober 2019

Bij Glassdoor draait alles om transparantie. Daarom nemen we frauduleuze activiteiten uitermate serieus, ongeacht of het gaat om werknemers of bedrijven die op onze site staan.

Om het aantal beoordelingen binnen de perken te houden, mogen gebruikers maximaal één beoordeling per jaar schrijven voor elk bedrijf waar ze gewerkt hebben. Als u bewijs aantreft dat een gebruiker binnen een periode van 365 dagen meerdere beoordelingen voor hetzelfde bedrijf heeft geplaatst, verwijderen we alle bijdragen van het account van die gebruiker.

Voor bedrijven gelden dezelfde normen. Zij kunnen in de verleiding komen om werknemers speciale beloningen aan te bieden in ruil voor het plaatsen van positieve reviews op Glassdoor, maar wij beschikken over unieke filters en algoritmen waarmee dit soort fraude kan worden gedetecteerd. (Om uw integriteit te beschermen, delen wij deze processen niet met u). Als wij erachter komen dat een werknemer deze regel heeft geschonden, zullen we de betreffende reviews onmiddellijk verwijderen.

Daarnaast vertrouwen wij op de actieve community van Glassdoor voor het bewaken van gebruikers. Als u het vermoeden hebt dat een review frauduleus is, moedigen wij u aan deze te vlaggen, zodat ons team van moderators deze nader kan onderzoeken en zo nodig kan verwijderen.
   

Was dit nuttig?

Ja

Nee