De insluitingscode zoeken op YouTube of Vimeo | Glassdoor

Door onze Gedragscode blijft Glassdoor de meest betrouwbare site om uw droombaan te vinden

De insluitingscode zoeken op YouTube of Vimeo

bijgewerkt 16 juni 2018

U kunt video's van YouTube of Vimeo insluiten om video's toe te voegen aan de sectie “Waarom bij ons werken” van een Uitgebreid Werkgeversprofiel.

Zoek eerst op YouTube of Vimeo de insluitingscode voor uw video.

Als u de benodigde link hebt gevonden dient u deze link toe te voegen aan de sectie “Waarom bij ons werken” in het Werkgeverscentrum.

De insluitingscode zoeken op YouTube

• Ga naar de YouTube-website.

• Ga naar de video die u wilt insluiten.

• Klik op de link Delen onder de video  en klik dan op de link voor het insluiten .

• De insluitingslink wordt blauw weergegeven. Kopieer de link om deze te kunnen toevoegen aan uw pagina in het Werkgeverscentrum.

De insluitingscode zoeken op Vimeo

• Ga naar de Vimeo-website.

• Ga naar de video die u wilt insluiten.

• Klik op de knop Delen rechts boven in uw video.

• Een pop-up wordt weergegeven met informatie over de link voor insluiten. Kopieer deze link voor insluiten om deze te kunnen toevoegen aan uw pagina in het Werkgeverscentrum.

De video toevoegen op Glassdoor

• Meld u aan bij Glassdoor.

• Klik op Voor werkgevers boven aan de pagina en kies Werkgeverscentrum weergeven in het vervolgkeuzemenu.

• U kunt als alternatief ook klikken op de link Werkgeverscentrum weergeven op uw bedrijfsprofiel.

• Klik op Werkgeversimago in het menu links.

• Klik op Waarom bij ons werken onder Branded Content.

• Klik op het tabblad waar u uw video wilt plaatsen.

• Klik op het vervolgkeuzemenu onder mediatype en kies Video.

• Plak de insluitingscode die u hebt gekopieerd van YouTube of Vimeo in het vak voor de insluitingscode voor video.

• Klik op Voorbeeld.

• Wanneer u klaar bent om te publiceren, klikt u op Opslaan.